space
space Maritim-mohanElektronik.dk space
Tilbud!   Kvalitets Håndholdt VHF
space
space
   
AIS
C-Map
Det Levende Søkort
Erhvervsprodukter
Hotte Tilbud !
NAVIONICS - søkort
Papirsøkort - Billigst !
PC Søkort
PLB & EPIRB
Service Erhvervsskibe
VHF RADIO
PC Navigationssoftware
 
 
 
Varekurv
Gå til kassen
space Bank Overførsel paypal
 
 
 
space

Om os

Maritim-Elektronik » Om os

Teamet bag Maritim-Elektronik.dkMaritim-elektronik.dk blev startet af en dansk skibsfører, som er indehaver af een af Danmarks bedste skibsførereksamener, og som blev ved afgangseksammen på Navigationsskolen i København, belønnet med præmie fra Rederiet AP Møller.

I dag drives konceptet af unge og friske sejlerfolk, Adam og David, som i deres fritid sejler kapsejlads med en italienskbygget hurtigsejlende 33" sejlbåd af type Dullia. Vi er medlemmer af sejlklubben REIAL CLUB MARITIM DE BARCELONA hvor vores båd ligger.

Vi er det eneste firma i Danmark som specialiserer sig i elektroniske søkort og vi ansætter danske skibsførere som tidligere har rådgivet rederierne AP Møller Mærsk, J.Lauritzen eller Dannebrog Rederi omkrig valget af elektroniske søkort. 

Vi har gennem årene leveret elektroniske søkort til flere rederier, Søværnet  og mange danske sejlere og vi har sammarbejde med de fleste sejlubber i Danmark.

Specielt vores foredrag om elektroniske søkort har været efterspurgte i de sidste år, idet de bliver løbende tilpasset i takt med den teknologiske udvikling.

Som den sidste nyskabelse , afholder vi kvalitetskurser til Duelighedsprøven som holdes af Danmarks mest kompetente navigatører som har mange års erfaringer fra sejlads med oceangående skibe.

Derudover tilbyder vi VHF kurser, hvor vi anvender kommunikationsudstyr fra det danske firma Sailor / Thrane-Thrane.

Har jeres sejlklub behov for et kursus eller foredrag, om enten  kommunikations- eller navigationsudstyr, er I velkomne til at kontakte os. 

 

Man er velkommen til at checke vores Google+ Profil

Fortsæt
space
 

KUNDESERVICE

Maritim-elektronik.dk
Sparresholmvej 37
2700 Brønshøj
tel. 2670 9431
E-mail: info@maritim-elektronik.dk

 
 
hojre.jpg
 
 
space
space